Reglement

Reglement The Swing Shakers te Tilburg, opgesteld te Tilburg op 22-03-2018

 1. The Swing Shakers heeft als doel swingdansen in Tilburg op de kaart zetten. The Swing Shakers promoten Lindy Hop, Boogie Woogie, Collegiate Shag en andere verwante swing dansen. Daarnaast bieden zij danslessen aan en organiseren zij dansfeesten en workshops.
 2. Workshops zijn éénmalig. Lessen vinden plaats in een reeks van drie periodes verdeeld over het jaar.
 3. Kom je voor het eerst lessen volgen? Dan start je altijd met een gratis proefles. Na deze proefles dient te worden doorgegeven of je wilt starten met danslessen. Horen we niets? Dan gaan we ervanuit dat je NIET wilt deelnemen aan de lessenreeks.
 4. Na inschrijving ontvang je 3 keer per jaar onze nieuwsbrief via email met alle (belangrijke) informatie voor de komende periode. Als je geen gerichte informatie wilt ontvangen middels onze nieuwsbrief kun je dit stopzetten.
 5. Kijk voor de exacte dagen, tijden en kosten en inhoud van de lessen op de website van The Swing Shakers, genaamd http://www.swingshakers.nl.
 6. Wanneer een nieuwe periode start wordt er vanuit gegaan dat je de danslessen wilt voortzetten. Als dat niet het geval is, dien je twee weken voor aanvang van de nieuwe periode de afmelding door te geven via afmelding@swingshakers.nl.
 7. Facturen worden gestuurd voor aanvang van een nieuwe periode, na een proefles of  na inschrijving van een workshop. Deze facturen dienen binnen 10 dagen na ontvangst betaald te worden.
 8. Tijdens de lessen rouleren we van partner, hierdoor kan er zonder partner worden ingeschreven, mits het verschil tussen leiders en volgers niet groter wordt dan twee per les. Inschrijvingen zonder danspartner worden automatisch op een wachtlijst geplaatst. Als er plaats is brengen we je direct op de hoogte.
 9. Er is geen mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. Ook is er in het geval van een gemiste les geen restitutie mogelijk.
 10. Mochten er aan de start van een periode in een lesgroep minder dan 10 deelnemers/inschrijvingen zijn dan wordt deze lesgroep opgeheven/ niet opgestart.
 11. Deelname aan meerdere lessen is mogelijk als de docenten hiermee akkoord gaan. Op elke extra lessenreeks in dezelfde periode krijg je 30% korting.
 12. De docenten van The Swing Shakers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele blessures en/of schade in welke vorm dan ook die tijdens de lessen, het vrijdansen of anderszins wordt opgelopen.