Reglement

Reglement The Swing Shakers te Tilburg, opgesteld te Tilburg op 01-04-2020

  1. The Swing Shakers heeft als doel swingdansen in Tilburg op de kaart zetten. We organiseren o.a. workshops, demonstraties, dansavonden en lessenreeksen in verschillende Swingdansen.
  2. Proeflessen om te ervaren wat Swingdansen is worden regelmatig gratis aangeboden. Zie voor exacte data de home pagina. Daar vind je ook de data wanneer er nieuwe lessenreeksen worden opgestart.   
  3. Voor aanvang van een vervolglessenreeks, of na inschrijving voor een nieuwe lessenreeks, sturen wij een factuur. Deze factuur dient binnen 10 dagen na ontvangst betaald te worden.
  4. Je betaald bij ons een vast bedrag per periode van 12 lessen en 3 oefen/ dansavonden (1 op eigen lesavond, 2 op andere lesavonden). Je krijgt korting als je meerdere lessen in dezelfde periode volgt. Kijk voor de exacte dagen, tijden en kosten op de website van The Swing Shakers, genaamd https://www.swingshakers.nl/lessen/wekelijkse-lessen
  5. Wanneer een nieuwe periode start wordt er vanuit gegaan dat je de danslessen wilt voortzetten. Als dat niet het geval is, dien je twee weken voor aanvang van de nieuwe periode de afmelding door te geven via afmelding@swingshakers.nl.
  6. Na inschrijving ontvang je elke 2 maanden onze nieuwsbrief via email met alle informatie voor de komende maanden. Als je geen gerichte informatie wilt ontvangen middels onze nieuwsbrief kun je dit stopzetten.
  7. Tijdens de lessen rouleren we van partner, hierdoor kan er zonder partner worden ingeschreven, mits het verschil tussen leiders en volgers niet groter wordt dan twee per les. Inschrijvingen zonder danspartner worden automatisch op een wachtlijst geplaatst. Als er plaats is brengen we je direct op de hoogte.
  8. Er is geen mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. Ook is er in het geval van een gemiste les geen restitutie mogelijk.
  9. Mochten er aan de start van een periode in een lesgroep minder dan 10 deelnemers/inschrijvingen zijn dan wordt deze lesgroep opgeheven/ niet opgestart.
  10. De docenten van The Swing Shakers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele blessures en/of schade in welke vorm dan ook die tijdens de lessen, een dansavond of anderszins wordt opgelopen.