Wekelijkse lessen

I.v.m. Covid-19 maatregelen gaan de lessen tot nader order niet door.

Een schooljaar wordt op dit moment verdeeld in zes periodes van zes lessen. Eén lessenreeks per periode kost € 45 euro, een tweede les kost € 35 en een derde (vierde en vijfde) les kost € 25,-. Alle lessen vinden plaats in Cultuur BSO Monopole. Een les duurt 50 minuten waarna er 10 minuten overblijven voor het wisselen van de groepen.

Ervaren hoe het is om te Swing dansen kan door middel van een gratis proefles? Kijk wanneer de volgende proefles is op de home pagina. Daar vind je ook wanneer we nieuwe beginnerscursussen opstarten.

Tijdens de les rouleren we NIET van partner. Het is momenteel enkel toegestaan om solo (bij Tap) of met een vaste partner uit hetzelfde huishouden (bij Lindy Hop of Blues) aan de danslessen deel te nemen.

Lesrooster Periode 2a

Dag Tijd Frequentie Inhoud Deelnemers Docenten
Ma 20u00-20u50 Wekelijks TAP Beginners Quintus
Ma 21u00-21u50 Wekelijks BLUES  Beginners/Intermediate Anouk & Ysa
Wo 19u00-19u50 Wekelijks LINDY HOP Beginners Koen & Anouk
Wo 20u00-20u50 Wekelijks LINDY HOP Intermediate/Advanced Koen & Anouk

Maandag

Periode 2a: 14 en 21 december, 4, 11, 18 en 25 januari

Woensdag

Periode 2a: 9 en 16 december, 6, 13, 20 en 27 januari

Social dances

I.V.M. Covid-19 gaan social dances tot nader bericht niet door.

Friday Night Swing: Elke tweede vrijdag van de maand is iedereen welkom om te komen dansen. We beginnen met een gratis proefles en daarna volgt er een thema feest, zoals een DJ Battle, Feestdagen edities, Bake a cake contest & Live band. Met livebands zijn de kosten rond de €10,-, zonder liveband is de entree € 5,-.

Dwalerij: In de zomermaanden dansen we de laatste zondag van de maand lekker in de buitenlucht op onze eigen dansvloer. We beginnen dan ook met een gratis proefles, die later plaatsmaakt voor een dj zodat je zelf je danspassen kunt uitproberen. 

Incidenteel: Zo nu en dan organiseren we naast bovengenoemde een ander dansfeestje. Leuke herinneringen zijn dansen op verschillende festivals, in 't Leijpark en in de Piushaven.  

Kijk hier wanneer het volgende dansfeest plaatsvindt.

Workshops

Incidenteel worden er workshops georganiseerd. Deze zijn verschillend van karakter. Houd hiervoor dus de website (of onze facebookpagina) in de gaten.