Kinderdansles

Wat leer je?

Bij de kinderdanslessen van The Swing Shakers leer je onder leiding van Elske van Beurden (Pedagoog en geschoold dansdocent) samen dansen, creatief zijn, jezelf presenteren, lekker meezingen, samen oefenen en als het dan lukt... Yeah!
Op een speelse manier leer je danspassen, kun je je energie kwijt en hebben we samen heel veel dansplezier.
We dansen zoals altijd op Swingende Jazz muziek. Speciaal voor jullie gebruiken we de meeste muziek uit kinderfilms. Denk maar eens aan de film Frozen en Princes en de kikker. Maar ook in films die papa en mama keken toen ze jong waren, zoals Jungle Book en de Aristokatten.

Onze lessen

Vanaf 23 november kun je via The Swing Shakers lessen volgen*. Je kunt jezelf aanmelden voor een cursus van 10 lessen op vrijdagmiddag. Deze cursus loopt van 23 november tot en met 8 februari (min de kerstvakantie). Een les duurt 45 minuten.

De kosten voor één cursus zijn €50,- per kind.

* Minimaal aantal kinderen: 6 per les.

Zit je al in groep 3,4 of 5 van de basisschool?

Wij geven op 16 november een proefles waarbij je kunt proberen of Swingdansen iets voor jou is. Je kon jezelf hiervoor tot 15 oktober via Try Out sport inschrijven. Nu kan dat nog steeds, maar dan gewoon via ons. Geef bij het aanmeld formulier even aan dat je al in groep 3, 4 of 5 zit. De tijd voor de proefles is dan éénmalig ook van 16.00-16.45 uur.  De kosten voor de proefles zijn €5,-. aanmelden Doe je hier!

Zit je nog niet op de basisschool of pas in groep 1-2?

Dan kun je jezelf aanmelden en is 23 november jouw eerste (proef)les.