Naast reguliere lessen organiseren wij vrijwel maand een workshop. The Swing Shakers geven dan zelf les of nodigen andere experts uit die niets liever doen dan jullie overtuigen van de onuitputtelijke mogelijkheden die Swing dansen te bieden heeft.

Tijden: Een workshop duurt twee uur inclusief een kleine pauze.
Kosten: De kosten voor een workshops zijn €17,50 per persoon, tenzij anders vermeld.
Locatie: De workshops vinden plaats in de Lounge van het 't Kwadraat te Tilburg of in Restaurant van Aken te 's-Hertogenbosch.
Niveau: Sommige workshops vereisen bepaalde basisvaardigheden. Deze staan altijd bij de informatie over de workshop vermeld.
Aanmelden: Via een link onder aan de workshop (als dat nodig is).


Workshop - Flying Jam - Tilburg

Elske en Koen weten wat het is om te jammen in een jamcirkel. Ze leren je de snufjes van het vak. Jumping into een jam cirkel i.p.v. heel voorzichtig de eerste keer binnenstappen. Eenmaal in de Jamcirkel leer je wat coole dips en tricks om de show te stelen. Tot slot ga je geheel in stijl weer terug naar de kant om de volgende lefgozers te bewonderen. Met andere woorden: Be Jam circle Pro's! Alles is trouwens ook te gebruiken in een demonstratie waarbij je laat zien hoe leuk air steps zijn. Want vliegen zul je! Graag inschrijven als een koppel want er wordt niet door gewisseld tijdens de workshop.

Tips: Stevige schoenen, deo, extra t-shirts.

Inschrijven:
KLIK HIER

23 november 2018 20:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Workshop & Sunday Afternoon Swing - Blues - Den Bosch

Workshop Blues gegeven door Janna en Frank gevolgd door een social dance.
Basiskennis vereist: Je bent bekend met de double bounce, single bounce en bounce, onder Blues dansers vaker pulse genoemd.
Workshop: van 12.00-14.00 uur. Kosten workshop: €17,50 p.p.
Social: 14.00-16.30 uur. Entree social: Gratis!

Inschrijven voor de workshop?
KLIK HIER

23 december 2018 12:00 | Van Aken in het Werkwarenhuis | Den Bosch