Friday Night Swing - Live Band Kalishnikovs - Tilburg

Big Band The Kalishnikovs schudden jaren 30-40 tophits voor jullie uit hun mouw. Het zijn gepassioneerde muzikanten die spelen met hart en ziel. Ze creëren de juiste atmosfeer voor iedereen, als je wel of niet danst, pas danst of de sterren van de hemel danst, iedereen voelt de vibe. Entree: € 10.

14 juni 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg

Opening Spoorpark - Live band Swing Supply

The Swing Shakers mogen het Spoorpark in Tilburg mee openen!

En hoe...
Stijlvol komen we het park dansend binnen met onze Swingende bakfiets als trouwe kameraad. Hiermee geven we het startsignaal af dat wij "Swing Shakers" gearriveerd zijn en dus het feest kan beginnen.
Maar voordat de meest Swingende band van Brabant echt begint te spelen, zullen The Swing Shakers voor het eerst een demonstratie geven met het demonstratie team.

Pas vanaf dat moment is de dansvloer echt geopend en knalt Swing Supply hun beste noten eruit.

Wij zouden het super leuk vinden als er mensen met de tunes van de bakfiets mee dansen, voornamelijk vanaf de dansvloer en op de tribune!! Komen jullie ons in elk geval om 20.55 uur aanmoedigen tijdens onze eerste officiële demo :-)?

22 juni 2019 20:45 | Spoorpark Tilburg | Tilburg

Swing Shakers op de Dwalerij - Blues

Lekker buiten dansen en een keer over de zondagsmarkt lopen.

Tijdspad:
11.15-12.00 uur (gratis) dansles Blues
12.00-15.00 uur vrijdansen.

De Blues dansles is voor echte beginners. Blues legt de focus op de connectie en improvisatie. De basis is slechts een 'eenvoudige' gewichtswijziging. De dans richt zich niet op complexe patronen of voetenwerk

Meer over de Dwalerij:
De mooiste straten van de binnenstad bieden alle ingrediënten voor deze ideale start van de zondag. Winkels en horeca openen hun deuren en laten samen met andere unieke en vaak lokale deelnemers zien wat het Dwaalgebied zo bijzonder maakt; eigenzinnigheid, diversiteit en het gemoedelijke ‘dorpsgevoel’.

Mix van gepassioneerde makers
De ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat laten zich letterlijk ‘zien’ door niet alleen binnen maar ook buiten te showen wat ze in huis hebben. In de kramen vind je een mix van gepassioneerde makers op het gebied van ambacht, creativiteit, eten en zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan kwaliteitsvintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk en streekproducten. Ook aan de kleintjes wordt natuurlijk gedacht met diverse kinderactiviteiten.

De Dwalerij is dus dé plek om elkaar te ontmoeten aan een ontbijttafel, om te genieten van de diversiteit aan winkeltjes en horeca die het gebied rijk is, om verrast te worden door de producten van vaak lokale ondernemers en creatievelingen, om kennis te maken met diverse talenten uit de stad en nog veel meer. De Dwalerij vindt in de zomer bijna elke laatste zondag van de maand plaats in de Noordstraat en Nieuwlandstraat.

30 juni 2019 11:15 | Nieuwlandstraat 66, 5038 SP Tilburg, Nederland | Tilburg

Family HOP - Tilburg

FAMILY HOP, 17 en 18 augustus 2019.
Hét weekend waar je met EN zonder kinderen kunt komen Lindy Hoppen.

Inschrijven: https://www.swingshakers.nl/family-hop/inschrijven

Voor jou:
Wij delen je niet in op niveau, maar laten je zelf kiezen wat je wilt leren. Wel gaan we ervan uit dat je minimaal de basis van de Lindy Hop kent – tot zeer gevorderd. Je kunt dus gemakkelijk een 6 en 8 count dansen en bent daarnaast vertrouwd met de Lindy Charleston.
Verdeeld over twee dagen kies jij de 5 lessen (van 1,5 uur per les) die bij jou passen. Drie lessen op zaterdag en twee op zondag. Tussen de lessen door genieten we met alle deelnemers van een heerlijke Bourgondische lunch.
Op zaterdag kun je na afloop van de lessen gezellig mee BBQ-en en op zondag kun na de lessen met de voetjes van de vloer tijdens een gezellige Tea Dance.
De Leraren zijn: Nick Baeten, Sander Costermans, Misha Sheinman, Milou Stam, Frank Lyaruu, Janna Marcella, Koen van Langen en Anouk Martens.

Voor je kids:
We hebben een team professionals klaar staan die de zorg overnemen van je kinderen tijdens jouw danslessen. Onder de hoede van deze professionals kunnen de kids ravotten, knutselen, bouwen en DANSEN! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Vanaf 4+ krijgen de kinderen drie danslessen van een half uur en vanaf 8+ drie danslessen van één uur. Elske van Beurden zal lesgeven aan alle kinderen!

We hopen dat we je (weer) mogen verwelkomen in augustus!

Groetjes,

Team The Swing Shakers.

17 augustus 2019 10:00 | Horeca T-Kwadraat | Tilburg