Friday Night Swing PreParty - Boardgames - Tilburg

Jaaaaaaaa,

We organiseren deze keer naast een dansfeest ook een spelletjesavond!!

Voor deze pre party hoef je helemaal niet te kunnen dansen.
Dat doen we pas tijdens de echte party vanaf 20.30 uur!! Maar we zijn toch een dansschool?! Ja dat klopt, maar we willen natuurlijk zo heel af en toe ook wel eens iets anders met elkaar doen :-) En board games zijn gewoon leuk.

Iedereen is welkom en kan zichzelf inschrijven. Ook al ken je ons niet eens. Het is de perfecte kennismaking omdat we lekker kunnen babbelen tussendoor en je daarna rustig de dansavond in rolt. Het zou leuk zijn als jullie, ja jij!! --> eens wat mensen uitnodigt uit je vriendenkring of familie :-). Kun je om 20.30 meteen laten zien wat je nog meer in je mars hebt.... Eeeh ik bedoel in je benen.

Je kunt samen met ons (een goedkoop menutje) komen eten en daarna meteen beginnen aan een spel. Koen, Angela, Stephanie en ik zetten verschillende spellen voor je klaar en geven uitleg aan de tafel van je keuze zodat je direct na het eten kunt beginnen spelen.

LET OP! Iedereen kan meedoen maar opgeven kan maar tot en met 3 oktober! https://docs.google.com/forms/d/1HcVt6pbj9Q80yx3_v4OIahzlbni92Kj1qlPDjJxO_6Y/

11 oktober 2019 17:00 | Horeca T-Kwadraat, Olympiaplein 382 | Tilburg

Friday Night Swing - Boardgame - Tilburg

Dansen en bordspellen spelen gaan wij combineren in dit knotsgekke swingdansspel. Iedereen speelt tegelijkertijd en het is simpel, want het enige wat je hoeft te doen is dansen!

Natuurlijk dien je wel opdrachten uit te voeren tijdens het dansen. Het kan ook zijn dat je met een 50 plusser moet dansen of iemand met een baardje. Of je danst samen met een attribuut zoals een waaier of pizzadoos, of het is jouw taak om een danspartner van een ander te stelen.. En er zijn ook nog echte prijzen te winnen als je als eerste de finish haalt!

Natuurlijk kun je ook gewoon komen dansen en niet aan het spel meedoen!!

11 oktober 2019 20:30 | Horeca T-Kwadraat, Olympiaplein 382 | Tilburg

Sunday Afternoon Swing - Tea dance - Big Apple

Elke laatste zondag van de maand (vanaf oktober 2019 - april 2020)

Kom je ook?? Van 15.00-17.30 uur draait er een dj Swingende tunes, deelname = gratis!

De eerste vier edities zullen we van 13.00-15.00 uur de complete Big Apple routine onder handen nemen. Workshop € 50,- voor 4x of € 15,- per keer. Te betalen bij binnenkomst, inschrijven is niet nodig.

De Big Apple is een solo Jazz routine uit 1939.
Zie het als losse solo Jazz lessen, want de Big Apple zit zo boordevol coole Jazz moves. Elke les ziet er anders uit, hierdoor kun je sowieso je Swing dansrepertoire upspicen!

27 oktober 2019 13:00 | Pannenkoeken paradijs, Campenhoefdreef 13 | Tilburg