Friday Night Swing - Live: The Cream Colored Ponies - Tilburg

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer -bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid-.
De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue.
Blue Moon, Don’t Fence me in, Cheek to Cheek, Besame Mucho, I’ve got you under my skin, We’ll meet again,…
T’aint what you do it’s the way that you do it! In een stijlvol vintage-cachet brengen ze swingjazz van de bovenste plank. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!

Roel Ferny (zang en gitaar), Juno Kerstens (contrabas en zang), Jeroen Thomas (keys), Angel Pérez (trompet) en Egon Loosveldt (drums)

Entree: € 10,-
Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, Tilburg
En ze speelden al eerder bij ons:

13 maart 2020 20:30 | Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 | Tilburg

Beginnerscursus Lindy Hop Tilburg

Beginnerscursus Lindy Hop.

Lindy Hop? Lindy Hop is eind jaren 20 van de vorige eeuw ontstaan en momenteel de meest populaire swingdans in Nederland. Het is een Afro-Amerikaanse dans, een samensmelting van vele verschillende dansen, maar voornamelijk gebaseerd op Blues, Jazzdans en Charleston. Losgaan op opzwepende Jazz muziek is dé manier om even alle zorgen te vergeten en te ontspannen.

Woensdagavond 1 april start de beginnerscursus Lindy Hop bij T-Kwadraat te Tilburg. We trappen af met een gratis proefles van 19.00-19.45 uur. Na deze proefles kan iedereen zichzelf inschrijven voor een lessenreeks van 11 lessen. Deze lessen lopen vanaf 1 april tot en met 24 juni (22 april gaat niet door).
De kosten voor deze lessenreeks zijn € 71,50 per persoon.

Meld je nu aan voor een (gratis) proefles: www.swingshakers.nl/aanmelden.

Tot op de dansvloer!

Koen en Anouk

1 april 2020 19:00 | CulTuur BSO Monopole, Langestraat 13 | Tilburg

Swingende Koningsdag - Daddy to the rescue - Tilburg

Leijpark Festival presenteert The Swing Shakers met Daddy to the rescue!

Wanneer DADDY TO THE RESCUE het podium betreedt ... wees klaar om gered te worden! Hun harde, maar soepele Swing Blues, Jump en Boogie Woogie laten elk publiek los gaan. Elke show van DADDY TO THE RESCUE is een ware revival van de Amerikaanse vroege R&B van de jaren '40 en '50.

Dus Swing Shakers, wees klaar om de benen te schudden op een grote dansvloer in de open lucht !!

I.s.m. het Oranje Comite Tilburg

27 april 2020 13:00 | Leijpark | Tilburg